Ripack 2500

Ripack 2500 - den letteste model med vægt på kun 940 gram og en justérbar varmeeffekt på 34 - 60 kW.

Ripack 2500 bruger propan flaskegas. Ripack 2500 har indbygget sikkerhedsfunktion, der ved registrering af fejl lukker for gassen.

Praktisk og let at anvende til alt gods, der behøver beskyttelse med PE krympefolie.

Mulighed for trolley til gasflaske, Ripack og tilbehør; samt opruller med 15 meter slange.

Kontakt mig om dette produkt
Vi registrerer disse data ( Navn og E-mailadresse) og bruger dem kun i forbindelse med svar retur og i tilfælde af fremadrettet samarbejde.
Data bliver slettet senest efter 3 måneder, hvis der ikke sker et videre samarbejde.
Vi videregiver ikke data til 3. part og bruger dem ikke til andre formål.
 
Regulebar kraft og tidsbesparende:

Den nye RIPACK® serie 3000 kan pakke en Euro-palle på en meters højde på godt et minut med sin varmeeffekt der kan indstilles fra 34 til 60 kW.



Maksimal sikkerhed:

Stor sikkerhed for personer og varer, fordi ethvert gasudslip og enhver afbrændning ved direkte kontakt eller ved bagslag er umulig.
Dysen i rustfrit stål forbliver kold selv under intensiv brug (Patent Ripack®). Udformningen af aluminiums håndtag mv. forhindrer enhver blokering af de forskellige luftindtag og trykregulatoren SECURIPACK har en dobbelt sikkerhed.



Samlet ergonomi:

Håndtaget sikrer en let påvirkning af aftrækkeren, den perfekte balance af de kun 940 gram, det roterende gas stik og bøjleringen muliggør intensiv brug uden nogen begrænsning. Ergonomi er total, og gælder også for den løbende vedligeholdelse for at begrænse nedetiden for krympepistolen til et minimum.



Optimal pålidelighed:

Den generelle kvalitet af konstruktion og valg af materialer sikrer holdbarheden med optimal sikkerhed og oppetid. Komponenter følsomme over for stød, for varme eller for rivning er beskyttet.