Ripack 3000

Ripack 3000 – the most powerful of its category. It delivers an adjustable power output of 45 – 80 kW, with a weight of only 1250 grams.
Is delivered with 8 m gas hose and gas regulator, ready to click on the gas cylinder.

Ripack 3000 uses propane bottled gas, and has an built-in safety feature that if a fault is detected shuts off the gas.

Options for this model: 5 extension tubes, trolley for gas container, Ripack and accessories, and hose reel with 15 meter gas hose.

Contact me about this product
Vi registrerer disse data ( Navn og E-mailadresse) og bruger dem kun i forbindelse med svar retur og i tilfælde af fremadrettet samarbejde.
Data bliver slettet senest efter 3 måneder, hvis der ikke sker et videre samarbejde.
Vi videregiver ikke data til 3. part og bruger dem ikke til andre formål.
 
Regulebar kraft og tidsbesparende:

Den nye RIPACK® serie 3000 kan pakke en Euro-palle på en meters højde på mindre end et minut med sin varmeeffekt der kan indstilles fra 45 til 80 kW.

 

Maksimal sikkerhed:

Stor sikkerhed for personer og varer, fordi ethvert gasudslip og enhver afbrændning ved direkte kontakt eller ved bagslag er umulig.
Dysen i rustfrit stål forbliver kold selv under intensiv brug (Patent Ripack®). Udformningen af ​​aluminiums håndtag mv. forhindrer enhver blokering af de forskellige luftindtag og trykregulatoren SECURIPACK har en dobbelt sikkerhed.

 

Samlet ergonomi:

Håndtaget sikrer en let påvirkning af aftrækkeren, den perfekte balance af de 1250 gram, den roterende dyse, 360 °, det roterende gas stik og bøjleringen muliggør intensiv brug uden nogen begrænsning. Ergonomi er total, og gælder også for den løbende vedligeholdelse for at begrænse nedetiden for krympepistolen til et minimum. Udskiftningen af ​​tænderen foretages uden værktøj på mindre end et minut med en indbygget nødsituations tændsats.

 

Optimal pålidelighed:

Den generelle kvalitet af konstruktion og valg af materialer sikrer holdbarheden med optimal sikkerhed og oppetid. Komponenter følsomme over for stød, for varme eller for rivning er beskyttet.

 

Alsidighed og tilpasningsevne:

At dække de store områder af film, RIPACK® Serie 3000 tilbyder et udvalg af 5 forlængerrør fra 330 til 1870 mm længde og fleksible med et enkelt klik.

En drejelig arm støtte giver øget komfort under brug med forlængerrør.