Automatisk posepakning

De fleste varer pakkes i en pose som emballering under transporten til kunden. Det gælder de fleste fødevarer, Life Science produkter, High Tech komponenter, installationsmateriel eller tøj som handles via nettet. Der er mange krav til typen af pose, størrelsen, materialet, og ikke mindst til måden og hastigheden, hvormed varen pakkes i posen.

Genpack har gennem syv årtier specialiseret sig i at udvikle og forhandle løsninger til effektiv pakning af varer i poser. For at kunne sikre en effektiv pakkeproces har vi udvalgt de mest hensigtsmæssige typer af pakkemaskiner til professionel posepakning.

I udviklingen og fremstillingen af alle varer er de tilført en værdi for kunden og brugeren, der skal bevares intakt frem til kunden kan tage det i anvendelse. Dette sker med den rette emballering, og oftest med den rette pose.

Valget af den rigtige pakkemaskine til den specifikke vare klarlægger vores konsulenter i dialog med vores kunder, så alle faktorer omkring netop det specifikke emballeringsbehov identificeres ud fra størrelse, mængde, hastighed, type af posemateriale, krav til validérbarhed eller mærkning etc.

Til anvendelse både med manuel ilægning og automatisk dosering eller robotiseret ilægning er den effektive og modulopbyggede Speedpack serie optimal. Den anvendes verden over af markedsledende e-handelsfirmaer, fødevareproducenter, komponentleverandører og i en validérbar version af Life Science branchen.

Speedpack-serien er konstrueret modulært, således at den til den enkelte kunde tilpasses med de funktioner og moduler, som netop denne emballeringsopgave kræver. Det giver en skræddersyet løsning baseret på en standardiseret platform. Hermed sikres mest mulig værdi ved at have en gennemprøvet maskine, men udelukkende med de optioner valgt, som er nødvendige. Og for at give en både effektiv og økonomisk posepakning, kan Speedpack i de større modelleer anvende både færdiglavede poser på rulle, vi kalder dem Speedbags®, eller direkte fra rørfolie.


Speedpack-serien omfatter     

  • 300 SPK TT, en bordmodel til poser på rulle – Speedbags® - som er meget velegnet til effektivisering af manuel posepakning i poser med en bredde på op til 300 m
  • 400 SPKH, en gulvmodel til poser af rørfolie til både manuel, robotiseret og automatisk ilægning i poser med en bredde på op til 400 mm
  • 400 SPKR, en gulvmodel til poser på rulle – Speedbags® - velegnet til automatisk ilægning i poser med en bredde på op til 400 mm
  • 550 SPKH, en gulvmodel til poser af rørfolie eller poser på rulle – Speedbags® til både manuel, robotiseret og automatisk ilægning i poser med en bredde på op til 550 mm.

  • Til e-handel er der udviklet skræddersyede løsninger 
  • Til Life Science branchen er udvikle validérbare versioner
  • Til stor-volumen produktion er der en high speed version, der har to separate svejsere til hhv. bund- og top-lukning af poserne
  • Desuden findes en række printer og labelløsniner til alle typer Speedpack maskiner

 

AVM-serien af vertikale posepakkere til store mængder af automatisk doserede fødevarer, emner, granulater, frit flydende produkter. Produkterne hældes eller doseres ned i maskinen som former poser af planfolie, der giver den velkendte rygsvejsning. Dette er en meget robust pakkemetode, der er velegnet til at pakke op til 80 poser i minuttet.