Palleomvikling

Genpack tilbyder en lang række forskellige palleviklere fra den enkle maskine, omvikler-robot til komplette fuldautomatiske anlæg. Alle maskiner er nøje udvalgt fra europæiske kvalitetsproducenter. Der er mulighed for en række optioner og skræddersyede løsninger. Se mere om de mest gængse nedenfor eller under hver type omvikler. 

Kontakt vores konsulenter, der er klar til at besvare spørgsmål, og sikre, at I får den rigtige løsning til jeres behov for palleomvikling. 


Valg af Palleomvikler

Ved valg af den rigtige palleomvikler, er der to grundtyper:

  • Fast rondel, som anbefales når pallerne håndteres med truck eller elstabler
  • T-rondel (også kaldet hestesko), som anbefales når en manuel palleløfter anvende, da der ikke skal anvendes rampe, som fylder i lokalet og som kræver ekstra styrke til at skubbe de tungere paller opad.

Desuden er det godt at tage stilling til, om det er tunge eller lette emner, der pakkes.

Optionen Motoriseret forstræk

Specielt ved lette emner anbefales at anvende motoriseret forstræk, hvor strækfilmen inden pallen omvikles, strækkes op til tre gange længden. Det giver en elastik-effekt efter omvikling, som sikrer et fast og mere stabilt hold på emnerne på pallen. Herudover giver motoriseret forstræk en økonomisering af strækfilmen, til gavn for økonomi og miljø.

Herudover tilbyder vi forskellige omviklerrobotter, som er rigtig relevante, hvis palleomviklingen skal foregå på flere steder på lageret, samt automatiserede løsninger, der indbygges direkte i produktionslinjer.