Om Genpack A/S

Forretningsområder
Genpack er en dansk virksomhed, grundlagt i 1949. I dag er vi en moderne international virksomhed, der bl.a. producerer og produktudvikler poselukningssystemer og emballageartikler til hele verden.

Vores tre hovedforretningsområder er:

       Poselukningssystemer (bl.a. Gun-Clips og Twis-Ties)

       Pakkemaskiner (bl.a. inden for posepakning, krympepakning, vakuumpakning og posesvejsning)

       Posesvejsning (bl.a. til den medicinske branche)

       Palleomvikling

Du kan læse mere om de enkelte produkter her på vores hjemmeside. Du er altid velkommen til at kontakte os, for at få mere at vide om, hvad Genpack kan gøre for din virksomhed. Vi har mere end 60 års erfaring, og er blandt de førende virksomheder på vores områder.


Mission

Genpacks mission er, at udvikle forbrugervenlige poselukkesystemer. Vores produkter skal forene virksomhedernes krav til rationel produktion, hvor poselukning ofte kun er et delelement, med forbrugernes ønske om genoplukkelige og brugervenlige emballager.


Vision

Vi vil være den førende virksomhed inden for poselukning.
For os er godt ikke godt nok. Vores mål er, gennem en konstant innovationsproces, at sætte standarden inden for vores områder.

Vi vil kun levere den højeste kvalitet - hver gang. 
Kunderne skal have tillid til vores virksomhed og vores produkter. Det kan kun ske, hvis vi i alle henseender leverer højeste kvalitet. Herved forstår vi hele processen fra ordremodtagelse over levering til fakturering.

Vi vil gøre os fortjent til vore kunders loyalitet.
Kunderne skal se os som deres foretrukne samarbejdspartner. Vi er ikke tilfredse, før vores kunder er tilfredse. Vores medarbejderes fornemste opgave er at sikre, at kundernes problemstillinger løses kompetent og professionelt. Vi ønsker at følge tingene til dørs og lader aldrig vores kunder i stikken.


Værdier

       Vi er forpligtet til innovation og nytænkning
       Vi er kvalitetsbevidste i alle vores handlinger
       Vi er styret af vore kunders ønsker og behov.