Om Genpack A/S

Forretningsområder
Genpack er en dansk virksomhed, grundlagt i 1949. I dag er vi en moderne international virksomhed, der bl.a. producerer og produktudvikler poselukningssystemer og emballageartikler til hele verden.

Vores tre hovedforretningsområder er:

       Poselukningssystemer (bl.a. Gun-Clips og Twis-Ties)

       Pakkemaskiner (bl.a. inden for posepakning, krympepakning, vakuumpakning og posesvejsning)

       Posesvejsning (bl.a. til den medicinske branche)

       Palleomvikling

Du kan læse mere om de enkelte produkter her på vores hjemmeside. Du er altid velkommen til at kontakte os, for at få mere at vide om, hvad Genpack kan gøre for din virksomhed. Vi har mere end 60 års erfaring, og er blandt de førende virksomheder på vores områder.


Mission

Genpack's mission er, at udvikle forbrugervenlige poselukkesystemer. Vores produkter skal forene virksomhedernes krav til rationel produktion, hvor poselukning ofte kun er et delelement, med forbrugernes ønske om genoplukkelige og brugervenlige emballager.

Vision

Vi vil være den førende virksomhed inden for poselukning.
For os er godt ikke godt nok. Vores mål er, gennem en konstant innovationsproces, at sætte standarden inden for vores områder.

Vi vil kun levere den højeste kvalitet - hver gang. 
Kunderne skal have tillid til vores virksomhed og vores produkter. Det kan kun ske, hvis vi i alle henseender leverer højeste kvalitet. Herved forstår vi hele processen fra ordremodtagelse over levering til fakturering.

Vi vil gøre os fortjent til vore kunders loyalitet.
Kunderne skal se os som deres foretrukne samarbejdspartner. Vi er ikke tilfredse, før vores kunder er tilfredse. Vores medarbejderes fornemste opgave er at sikre, at kundernes problemstillinger løses kompetent og professionelt. Vi ønsker at følge tingene til dørs og lader aldrig vores kunder i stikken.

Værdier

       Vi er forpligtet til innovation og nytænkning
       Vi er kvalitetsbevidste i alle vores handlinger
       Vi er styret af vore kunders ønsker og behov.

Læs vores Code of Conduct her


Genpack A/S fejrer 75 års jubilæum.

I år fejrer Genpack A/S virksomhedens 75 års jubilæum som en global leder inden for produktion og forhandling af lukkere til alle typer poser, posesvejsere, pakkemaskiner og emballagematerialer. Siden 1949 har virksomheden været en pålidelig partner for B2B-kunder over hele verden.

 75 år med poselukning

Genpack blev grundlagt af Frederik Gundelach-Nielsen i København i 1949. Hans opfindelse af Gun-Clip'en i 1955 markerede begyndelsen på en dansk succeshistorie inden for poselukning. Gun-Clip'en (poselukker af ståltråd med papir, som vi alle kender til lukning af vores fryseposer), opkaldt efter grundlæggerens navn, er stadig i produktion i dag og fremstilles i millionvis i Farum. Dette produkt er blevet synonymt med kvalitet og pålidelighed, og dets oprindelige design i papir og stål er stadig populært. Og da denne type poselukker kan anvendes igen og igen, er den et bæredygtigt produkt fra en tid, hvor ressourceanvendelse også var i fokus.

I de følgende årtier har Genpack udvidet sit sortiment med specialiserede maskiner til poselukning, fra den simple posesvejser til computerstyrede lukkemaskiner til validérbare pakkeprocesser, især til den voksende danske life-science-, farma- og medico-sektor. Denne udvikling er sket i tæt samarbejde med europæiske kvalitetsleverandører, og virksomheden fortsætter med at innovere og tilpasse løsninger til kundernes specifikke behov.

Genpack’s succes tilskriver nuværende ejer og adm. direktør Katja Ljungqvist de dedikerede medarbejdere, hvor kundeservice er en holdning og dermed en integreret del af hverdagen, ikke blot en afdeling. Derudover har virksomheden langvarige relationer med kvalitetsleverandører, nogle af dem har arbejdet sammen med Genpack i mere end 60 år. Men mest af alt er Katja Ljungqvist taknemmelige for deres mange trofaste kunder, hvor forholdet gennem årtier ofte har udviklet sig til ægte samarbejde med rådgivning og udvikling af værdiskabende løsninger. Hun ser frem til at fortsætte Genpack’s rejse mod det næste store jubilæum i 2049 og takker alle, der har været en del af deres succes.