Volumen dosering

Denne volumetriske doseringsenhed kan anvendes til fritflydende produkter, der skal pakkes i en bestemt volumen.

Kontakt mig om dette produkt
Vi registrerer disse data ( Navn og E-mailadresse) og bruger dem kun i forbindelse med svar retur og i tilfælde af fremadrettet samarbejde.
Data bliver slettet senest efter 3 måneder, hvis der ikke sker et videre samarbejde.
Vi videregiver ikke data til 3. part og bruger dem ikke til andre formål.
 
  • Data 
  • Teleskop kopper med et indstillingsområde på 1:2
  • Kop størrelse kan ændres uden brug af værktøj
  • Multi dump for større produkt volumen alsidighed
  • Produkt kontakt dele fremstillet af rustfrit stål og / eller fødevaregodkendte materialer
Denne volumetriske doseringsenhed kan anvendes til fritflydende produkter, der skal pakkes i en bestemt volumen. Den volumetriske dosering leveres med en opbevarings tragt og et sæt teleskopiske kopper. Systemet kan udstyres med afgangsventiler. Disse ventiler reducerer slid på doseringsenheden, når denne anvendes til produkter som sand eller salt.

 
 

Doseringsenheden er tilgængelig i en 1, 2 eller 6 kop versioner. 1 og 2 kop versionen er pneumatisk og 6 kop versionen er drevet af en inverter styret motor, hvilket resulterer i højere produktions hastighed og produkt volumen.
 

VD 06 K

Denne 6-kopper volumen dosering er drevet på en elektrisk motor. Kopperne bliver fyldt én efter én og dropper produktet nøjagtigt over pakkemaskinens tragten. Dette styres af et positions styresystem. Alle dele i direkte kontakt med produktet er fremstillet af rustfrit stål, med undtagelse af de kopper, som er lavet af syntetisk materiale (POM). Kopperne er teleskopiske og har en kapacitet på 1:2.
 

VD 06 C

anvendes til semi-automatisk og automatisk drift. Kan bruges med operatøren eller i kombination med en AVM automatisk pakkemaskine.  Maks. volumen: 360 ml.