Magneta

Impulssvejser, velegnet til svejsning i PE/PP folie op til 200 my. Svejsetiden er tidsstyret og svejsekæberne er udstyret med magnethold.

Magneta findes i en lang række forskellige modeller til forskellige svejseopgaver.

Kontakt mig om dette produkt
Vi registrerer disse data ( Navn og E-mailadresse) og bruger dem kun i forbindelse med svar retur og i tilfælde af fremadrettet samarbejde.
Data bliver slettet senest efter 3 måneder, hvis der ikke sker et videre samarbejde.
Vi videregiver ikke data til 3. part og bruger dem ikke til andre formål.
 
Modeller
Standard321 MG421 MG521 MG621 MG---
Dobbelt svejsning-421 MGT-621 MGT---
Industri svejsning-421 MGI521 MGI621 MGI721 MGI821 MGI1020 MGI
Rustfrit stål-421 MGS-621 MGS---
Rustfrit stål + dobbelt svejsning-421 MGST-621 MGST---
Motor321 MGM421 MGM521 MGM621 MGM
Motor + indusri svejsning-421 MGMI521 MGMI621 MGMI721 MGMI821 MGMI1021 MGMI
Motor + dobbelt svejsning-421 MGMT-621 MGMT---
Motot + rustfrit stål-421 MGMS-621 MGMS---
Motor + bi aktiv svejsning
+ industri svejsning
-421 MGMDIS-621 MGMDIS---
Motor + dobbelt svejsning
+ industri svejsning
-421 MGMIT-621 MGMIT---
Motor + industri svejsning
+ rustfrit stål
---621 MGMIS---
  • Tilbehør: 
  • Arbejdsbord med justerbar poseholder
  • Rolloflux (filmrulleholder) og poly Lock (poseholder)
  • Stativ
  • Rulleholder og polylock til stativ
MAGNETA, detaljeret beskrivelse
 
Magneta serien består af en komplet vifte af manuelt betjente impulssvejsere i forskellige modelstørrelser og med forskellige muligheder. Denne brugervenlige og sikre maskine er ideel til pakning små og mellemstore serier. Maskinen kan arbejde med poser og rørformet folie. Med rørformet folie, kan der produceres  forskellige længder poser ved hjælp af den integrerede skæreanordning
.
Svejsningen kan let startes ved med hånden at trykke ned på svejsebarren eller ved hjælp af en fodpedal. Når svejsebarren er trykket ned holdes den fast af  enmagnetlås i svejse og køle tiden. Herefter åbner den automatisk og er klar til næste svejsning. Maskinen er egnet til svejsning af polyethylen, poly-propylen og tynde laminater.  Svejse og køle tiden er justerbar.
 
Magneta MGM – Motor
Magneta MGM er den seneste udvikling i Magneta serien. En Magneta MGM svejser er drevet af en elektrisk motor og udstyret med en elektrisk fod kontakt. Denne særlige anordning gør det muligt at lukke svejsekæberne med et forsigtigt tryk på pedalen og der opnås enensartet og pålidelig svejsning. Næsten alle Magneta modellerne kan leveres som MGM version og Magneta tilbehørs muligheder gælder også for MGM modellerne.
 
Magneta MG (M) T - Twin svejsning
Den dobbeltsvejsende Magneta er udstyret med to parallelle svejsebarrer Skæreværktøjet skærer filmen i mellem de to lukkede svejsebarrer. På alle modeller undtagen 300 kan nr. 2 svejsebarre slukkes, hvilket gør det muligt at anvende maskinen som en standard Magneta.
 
Magneta MGMI - Industrisvejser
MGMI modellen er udstyret med en 5 mm bred svejsning i stedet for standard 3 mm bred svejsning. På denne model er svejse tråden fastgjort med strammere for at forhindre vridning.
 
Magneta MGMDS - Bi-aktiv
Den Bi-aktive model er udstyret med to svejsebarrer. Dette muliggør svejsning af kraftigere materiale end standard modellen. Denne model er i stand til at svejse film op til 2 x 0,25 mm ( 250 my).
 
Magneta MG (M) S - Rustfrit stål
MGS modellen er produceret i rustfrit stål til særlige miljøer.  F.eks. fødevarebranchen og medicinal-branchen. Alle de andre karakteristika er identisk med standard modellen. Stativ og arbejdsbord fås også i rustfrit stål.