Vertikal vakuum kammer

Denne Vertikal Vakuum Kammer maskine kan tilpasses kundens særlige behov.
For løsninger der kræver pakning af store poser eller firkantede poser, der ikke kan håndteres af ovennævnte vertikale vakuummaskiner, er det muligt at bygge en kundetilpasset gulvmodel. Disse enheder har et kammer der special designes til den posestørrelse kunden ønsker samt den ønskede produktionshastighed.

Kontakt mig om dette produkt
Vi registrerer disse data ( Navn og E-mailadresse) og bruger dem kun i forbindelse med svar retur og i tilfælde af fremadrettet samarbejde.
Data bliver slettet senest efter 3 måneder, hvis der ikke sker et videre samarbejde.
Vi videregiver ikke data til 3. part og bruger dem ikke til andre formål.
 
Vertikal Vakuum Kammer

(tilpasses kundens behov)For løsninger der kræver pakning af store poser eller firkantede poser, der ikke kan håndteres af ovennævnte vertikale vakuummaskiner, er det muligt at bygge en kundetilpasset gulvmodel. Disse enheder har et kammer der special designes til den posestørrelse kunden ønsker samt den ønskede produktionshastighed.
Det er endvidere muligt, at maskinen kan indgå I en produktions linje, der anvender Audions vertikale posepakkemaskiner. Dette vil øge produktionskapaciteten væsentligt ved f.eks. vakuumpakning af store firkantede pakker af kaffe og andre produkter.