Medseal

MEDSEAL ® Impuls svejse maskine til steriliserede poser (PE, PP / papir, Papir / Papir). Svejser/forsegler i overensstemmelse med EN 868-1, DIN 58.953 del 7 og ISO 11.607 standarder. Rustfrit stål cover (AISI 304).

MEDSEAL ®-serien er udviklet til medicinsk udstyr, pakning af medicinsk emballage, steriliserede emner, offentlige og private hospitaler, tandlæger, alle former for laboratorier og medicinalindustrien, hvor præcision og sikkerhed er af stor betydning.

Kontakt mig om dette produkt
Vi registrerer disse data ( Navn og E-mailadresse) og bruger dem kun i forbindelse med svar retur og i tilfælde af fremadrettet samarbejde.
Data bliver slettet senest efter 3 måneder, hvis der ikke sker et videre samarbejde.
Vi videregiver ikke data til 3. part og bruger dem ikke til andre formål.
 
Tekniske specifikationer460 MSIDV611 MSIDV
Dimensioner560 x 360 x 230 mm710 x 360 x 230 mm
Spænding230 V230 V
Forbrug2100 W2500 W
Svejse længde460 mm610 mm
Svejse bredde8 mm8 mm
Weight33 kg40 kg
Magnet lukningxx
Varme på en svejsebarrexx
Bi-aktive svejsebarrerxx
Elekt. styring af svejse/køle tid--
Digital kontrol af temp/tidxx
Alarm funktion, tolerance (+/- 5C)xx
4 linjer LCD skærmxx
RS 232xx
STERIL PAKNING  I MEDICNALINDUSTRIEN   Sundhedssektoren er en af de vigtigste områder i vores liv; menneskeheden bruger masser af penge på en sund livsstil, sundhedsforsikringer mv.. I løbet af de sidste år, er forskellige standarder  blevet udviklet for denne sektor for at sikre, at de bedst tilgængelige teknikker anvendes.  EN 868 er den mest kendte standard, når det vedrører steril emballage. Alle emballagematerialer og systemer skal overholde de beskrevne krav i del 1.  Del 2-10 vedrører krav og prøvnings-metoder for de forskellige emballage materialer. Disse tests anvendes for at sikre, at alle krav er opfyldt.
 
ISO 11.607 standard;   "Emballage for end-sterilized medicinske produkter "  er allerede blevet brugt i flere år på international niveau.   ISO-udvalget besluttede i 2002 at kombinere både DA 868 til 1 og ISO 11.607 i en ny version, og dette førte til den fælles ISO 11.607 del 1 og 2.  Del 1 handler om krav og prøvningsmetoder for emballagematerialer, del 2 om validerings krav til emballerings processerne. 
 
Ifølge denne standard, skal alle pakke processer skal være i stand til at blive valideret. Validering kræver reproducerbare processer. Når det vedrører svejsning af poser er Medical sealers meget nemme at validere, de opererer automatisk og kan derfor reproducere samme svejsning hver gang. Den indbyggede kontrol overvåger løbende alle kritiske parametre og blokere maskinen, hvis acceptable grænseroverskrides.  
 
For at sikre overensstemmelse med maskinens specifikationer, kan Audions kalibrering tjeneste anvendes . Svejseparametrene bliver målt i et officielt laboratorium. Audion leverer et godkendt målebrev, der beviser nøjagtigheden af svejsemaskinen.

 

Kalibreringsservice for Medical svejsere


Kalibrerings servicen til Medical svejsere sker i samarbejde med et certificeret laboratorium Afhængig af maskinens model, certificeres svejsetemperatur, svejse tid og svejse tryk.
 

Software
til lagring af data på pc


Det er også muligt at forbinde de medicinske svejsere til din pc. Maskinens data kan læses og lagres på computer.