Svejsekraft verifikation, Power Sealer

For at sikre kvaliteten af din svejsning anbefaler vi regelmæssigt at kontrollere svejsekraften. Audion tilbyder et komplet svejsekraft verifikations sæt, Audion Force Measurement Ring (AFMR) til din Power Sealer. Tilslut Power Sealerens vejecelle og AFMRs ringtype vejecell med de medfølgende værktøjer og påfør kraft. Aflæsningsværdien af AFMR kan bruges til verifikation og / eller kalibrering. Efter anmodning kan AFMR kalibreres med ISO 17025 akkreditering.

Kontakt mig om dette produkt
Vi registrerer disse data ( Navn og E-mailadresse) og bruger dem kun i forbindelse med svar retur og i tilfælde af fremadrettet samarbejde.
Data bliver slettet senest efter 3 måneder, hvis der ikke sker et videre samarbejde.
Vi videregiver ikke data til 3. part og bruger dem ikke til andre formål.
 
Kalibreringsservice
Vil du have din maskine valideret i overensstemmelse med ISO 11607-2? Så skal din svejser kalibreres.

Audion leverer kalibreringstjenester til vores validatable svejsere. De kritiske procesparametre (svejsetemperatur, svejsekraft, svejsetid / hastighed osv.) Måles med sporbare måleanordninger, og der udstedes et kalibreringscertifikat.

Nye svejsere samt svejsere, der allerede er i brug, kan kalibreres. Til omkalibrering anmodes svejserne om at blive returneret til Audion. Vi kontrollerer først svejserens status. Om nødvendigt udskiftes dele, og / eller parametrene finjusteres. Svejseren vil derefter blive kalibreret.

Hvis svejseren ikke kan returneres til Audion, kan der aftales en kalibrering på stedet.