Leje & Leasing

Genpack har fordelagtige alternativer til de virksomheder, der ønsker at leje eller lease. 

Lad os tilbyde et forslag til leasing og lad leasing-udgiften blive betalt af maskinens drift. 

Leasing er en udbredt og velegnet form for finansiering af maskiner og udstyr til erhvervslivet. Du vælger maskine og udstyr, og leasingselskabet betaler udstyrets købspris til Genpack og bliver ejer af udstyret. Din virksomhed disponerer over udstyret mod at betale leasingydelse over en aftalt tidsperiode, så omkostningen bliver fordelt over den tid, virksomheden kan benytte af udstyret, og det kan generere indtægter. 

Alle drifts- og anlægsmidler, som kan udskilles som egen enhed og afskrives kan som hovedregel leasingfinansieres. Leasingperioden for udstyr er typisk fra 3 til 7 år, afhængig af type af udstyr, og hvad du som kunde ønsker, så længe dette står i forhold til forventet økonomisk levetid. Leasing kan benyttes af alle erhvervsdrivende.

Hvordan indgår man aftale?
Genpack forestår gerne kontakten til leasingselskabet.  Vi fremsender en forespørgsel om leasing. Forespørgslen bliver herefter kreditvurderet. Hvis forespørgslen accepteres, fremsendes en leasingaftale.

Aftale om finansiering bør være aftalt INDEN levering af udstyret. Når leveringen er godkendt, udbetaler leasingselskabet købesummen til Genpack, og leasingaftalen startes med terminsvis fakturering.