Vakuumsvejsere

Vakuum Power Sealer serien

Denne serie af markedsførende posesvejsere fra Audion er udviklet og bygget i Holland og Tyskland med fokus på industriel anvendelse, hver dag i mange år. Navnet er ikke tilfældigt, da det henviser til, at disse posesvejsere er drevet af trykluft. De giver en sikker lukning af alt fra PE og PA/PE poser til Alu- og papirlaminater, nylonposer etc. med tykkelser op til 400 my. Alle Vakuum Power Sealere har som standard en indbygget 11,3 m3 venturipumpe til sikring af et effektivt vakuumsug. Der er mulighed for som option at vælge en 20 m3 venturipumpe.

Vakuum Power Sealer serien omfatter fire standardmodeller og en specialversion (alle beskrevet her nedenfor), med forkortelsen VAC PSR. De fem versioner med vakuum har også alle funktionen gas-flush for pakning med en modificeret luftart (MAP). Til alle Vakuum Power Sealer vakuumposesvejsere findes en række optioner og tilbehør, hvormed den konkrete maskine konfigureres, til netop at være tilpasset jeres konkrete opgave, behov og ønsker; eksempelvis stativ, posestrækkere, pulverfilter, eller flere, længere eller bredere vakuumstudse. 


Vakuum Power Sealer (VAC PSR)

Standard modellen hedder blot Vakuum Power Sealer (VAC PSR). Den har en 5 mm svejsetråd, som giver en solid svejsning og findes i bredder på 520, 720 og 1020 mm, for vakuumsvejsning af poser med en åbning op til 1000 mm. Den har 9 recepter i hukommelsen, for forskellige poser / vakuumpakkeopgaver, med eller uden vakuum, og/eller gas-flush. 


Validérbar Vakuum Power Sealer (VAL VAC PSR)

Skal vakuumposesvejseren indgå i en valideret pakkeproces, eksempelvis i farma- eller medicoindustrien er modellen den validérbare Vakuum Power Sealer (VAL VAC PSR) hvor der er overvågning af svejseparametrene og registrering i en udlæsbár .csv fil til kvalitetssikring og dokumentation. Den har en recept i hukommelsen. 

Den validérbare model har en 8 mm svejsetråd, som giver en solid svejsning og findes i bredder på 520, 720 og 1020 mm, for svejsning af poser med en åbning op til 1000 mm. 

Denne model anbefales at blive kalibreret inden levering og løbende i henhold til krav fra de kvalitetsansvarlige. Producentanbefalingen er en gang årligt. Endelig findes denne model i en version særligt tilpasset anvendelse i renrum, med relevante optioner herfor.  


Vakuum Power Sealer PLUS (VAC PSR PLUS)

Topmodellen er Vakuum Power Sealer PLUS, som har en stor indbygget processor og betjening via en brugervenlig touch-skærm. Den giver mulighed for eksakt justering af alle parametre, har mulighed for op til 50 individuelle recepter, så operatøren blot skal være den recept der er tilpasset den eksakte pose / pakkeopgave. 

VAC PSR PLUS har grundet det omfattende styring også en række softwareoptioner, bl.a. unik registrering af brugere / operatører, som er et krav i nogle validérbare processer. Også denne har overvågning af alle svejseparametre og registrering i en udlæsbár .csv fil til kvalitetssikring og dokumentation. 

Power Sealer PLUS har en 10 mm svejsetråd, som giver den mest solide svejsning og findes i bredder på 520, 720, 1020 og 1320 mm, for svejsning af poser med en åbning op til 1300 mm. 

Denne model anbefales at blive kalibreret inden levering og løbende i henhold til krav fra de kvalitetsansvarlige. Producentanbefalingen er en gang årligt.   


Vakuum Power Sealer PLUS IP65 (VAC PSR IP65)

Til renrum med særlige krav er, i samarbejde med en stor dansk farmavirksomhed, udviklet en særlig tæt IP65 model. Den har i styring og funktion samme egenskaber som Vakuum Power Sealer PLUS modellen, men er ombygget så den har tæthedsklassen IP65. 

Vakuum Power Sealer PLUS har en 10 mm svejsetråd, som giver den mest solide svejsning og findes i bredder på 720 og 1020 mm, for svejsning af poser med en åbning op til 1000 mm. 

Denne model anbefales at blive kalibreret inden levering og løbende i henhold til krav fra de kvalitetsansvarlige. Producentanbefalingen er en gang årligt.   


Specialmodel: 

Vakuum Power Sealer EX (VAC PSR EX) 

Eksplosionssikker dampimpulssvejser for ultimativ sikkerhed. Denne model er specielt udviklet til svejsning af poser med potentielt eksplosivt indhold, som eksempelvis i ammunitions-industrien. Denne model svejse poser med en 8 mm svejsning, og kommer med svejselængder på 610, 800 og 1000 m.